ØKONOMICHEF/CFO

januar 4, 2023 1:59 pm Published by

Økonomichef/CFO på Interim basis

Til midlertidig varetagelse af rollen som Økonomichef eller CFO søger vi erfarne økonomiprofiler og ledere, der på kort tid vil kunne sætte sig ind i den aktuelle virksomheds situation og på baggrund heraf være i stand til, dels at lede økonomifunktionen i den daglige drift og indgå i ledelses gruppen, dels at bringe værdi til virksomheden med nye ideer til, hvorledes digitalisering af processer vil effektivisere økonomifunktionen og andre dele af virksomheden. 

Du er værdiskabende for virksomheden, når du kan identificere de steder, hvor du ved, du virkelig kan gøre en forskel, og udelukkende vælger at fokusere på dem. Det skaber klarhed ned gennem organisationen, og det er sådan, du får dit team med dig – når alle kender retningen og målet.

Vi søger

Erfarne økonomichefer eller CFO’er, gerne med en baggrund som revisor eller med anden økonomisk uddannelse fra et universitet. Vores kunder er typisk danske virksomheder med datterselskaber i udlandet. Du skal have nogle års erfaring i rollen som leder af en økonomifunktion og gerne kunne arbejde ‘hands-on’ med opgaverne i såvel regnskab som analyse, controlling og rapportering. Som interim leder af økonomifunktionen skal du være i stand til at skabe dig et overblik over situationen i afdelingen, og meget hurtigt kunne gribe ind der, hvor der er behov for en hurtig indsats.   

Din økonomiske og regnskabsmæssige værktøjskasse er i top, ligesom du har en stærk IT- og systemforståelse. Du har måske også erfaring med BI-systemer samt systemer til automatisering af manuelle processer i Finance. Det er et krav, at du er en stærk kommunikator på dansk og engelsk, såvel på skrift som i tale.

Som person er du dynamisk såvel som analytisk. Du er målrettet, og dit engagement er afsmittende på dine kolleger. Du evner at formidle talmateriale og resultater af analyser på alle niveauer. En høj selv motivation, proaktiv tilgang til hverdagens udfordringer og et godt humør bidrager til dine muligheder for at blive en succes i rollen.

Hvad skal vi bruge fra dig?

For at kunne vurdere, om din profil matcher den stilling som skal besættes eller opgave, som skal udføres med dig som midlertidig leder af økonomifunktionen, har vi brug for nogle informationer fra dig, herunder dit opdaterede CV. Ved at trykke på nedenstående knap ‘Søg nu’ bliver du bedt om at besvare en række spørgsmål, som er generiske, men som alligevel vil give os et billede af, hvor dine faglige og ledelsesmæssige styrker er. Vi vil bede dig uploade dit CV og gerne også vedlægge et kort notat (1 A4-side), hvor du beskriver lidt om dig selv, dine faglige, personlige og ledelsesmæssige kompetencer, nogle af dine resultater, og ikke mindst hvilken stilling du ideelt gerne vil bestride.

Hvad gør vi med dine data?

Registreringen af dine oplysninger sker via vores samarbejdspartner, elvium.com, der er en dansk virksomhed, der har udviklet et unikt software system til behandling af CV’er og andre personlige data i relation til jobsøgning. Vi overholder EU’s nye persondata forordning (GDPR) og sikrer dig fuld indsigt i de data, du registrerer hos os. Du kan til enhver tid slette eller opdatere dine data i vort system.  

Hvem er Lisberg Interim Management?

Lisberg har mange års erfaring med at rekruttere til permanente stillinger. Den erfaring anvender vi nu i Lisberg Interim ved udvælgelsen af ledere og specialister, der på en midlertidig kontrakt skal levere den efterspurgte indsats hos vores kunder. Vort fokus som formidler af interim stillinger er direktører, økonomiledelse, IT-ledelse, digitalisering samt Projekt-og programledere.  

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål vedr. Interim Management, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen som Interim ressource i Lisberg. 

Med venlig hilsen

Ole Stiig Petersen, Founder og CEO

Mobil 3092 7120

Mail: osp@lisbergmanagement.com

 

Tags: , ,

Categorised in:

This post was written by lisberginterim

Comments are closed here.