This is the page where users will find your site’s blog

Like this:

Like Loading...

STILLINGS
PROFILER

FOKUS PÅ UDVALGTE PROFILER

Hos Lisberg Interim sætter vi et stort fokus på at afgrænse os inden for de ledende interim felter. Vi er derfor specialiseret i at finde kandidater ud over det sædvanlige inden for generel ledelse , økonomi, IT & digital, samt projektledelse.

Læs mere om områderne herunder

STILLINGS
PROFILER

Generel Ledelse

Har du brug for en erfaren leder, der som kontraktansat i en kortere periode kan planlægge og udføre større transformationsprojekter, som f.eks. flytning af fabrikker, outsourcing af produktion, opstart i nye markeder, Shared Servicecenters mm? Vi kan levere ledelseskraft, der har erfaring med at drive større forandringsprojekter.

Økonomi

Har du et midlertidigt behov for at få tilført en kvalificeret leder eller specialist til økonomi funktionen, kan Lisberg hjælpe dig ved at stille ressourcer med den rette erfaring til rådighed til opgaven.

Vi kan med få dages varsel levere en CFO, Økonomichef, Regnskabschef, Financial Controller, Business Controller, IFRS-specialist, Compliance Manager eller Treasurer.

Projektledelse

Har du brug for at få styrket dit IT-projekt med en erfaren senior program- eller projektleder – lige fra strategisk rådgivning til styring og implementering af projekter og handlingsplaner?

Vi kan i samarbejde med en af markedets førende projekthuse levere projekt-ressourcer, der understøtter jeres projekter gennem hele forløbet, med anvendelse af de nyeste agile metoder for professionel program-og projektledelse.

IT & Digitalisering

Mangler du lige nu ressourcer til gennemførelse af et større eller mindre IT-projekt, kan Lisberg levere en kompetent leder eller velkvalificerede specialister på en kortere eller længerevarende kontrakt. Vi kalder det 'Contractors'.

Hvis du har et midlertidigt behov for en IT-chef, en IT-arkitekt, BI-udviklere eller ERP-konsulenter til MS Dynamics FO eller BC, kan vi hjælpe dig.

INTERESSERET ?

Kontakt os i dag på 30927120, og vi hjælper dig med
at finde den rette kandiat til dig i en fart!

%d